Hero image

Op dinsdag 8 oktober 2019 staat van17:00 tot 20:00 uur ‘Denk met ons mee over de toekomst van de verwijsindex!’ op de agenda. Deze bijeenkomst is voor professionals die werken met jeugdigen (0-23 jaar) in de regio Haaglanden.

We willen graag met jou als professional ervaringen uitwisselen over het werken met de verwijsindex. Welke inzet van de verwijsindex is zinvol? Maar ook, welke inzet is niet zinvol? Wat heb jij als professional nodig?

Het programma ziet er als volgt uit:

Na een introductie waarin samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering centraal staan, beantwoorden de deelnemende professionals vragen over hun ervaringen met de verwijsindex.
Daarna volgt een toelichting over het doel van de verwijsindex en de keuzes waar we met de verwijsindex (Haaglanden) voor staan. Na de pauze (waar wat te eten geserveerd wordt) zijn er rondetafelgesprekken over de toekomst van de verwijsindex. We sluiten af met een plenaire terugkoppeling van de rondetafelgesprekken.

Ben je niet uitgenodigd voor deze bijeenkomst, maar wil je heel graag meedenken? Stuur dan een mail naar verwijsindexhaaglanden@denhaag.nl. Zet in de mail je contactgegevens en van welke organisatie je bent.